Over Lianne

 

over-lianne-image

1993. Na vier jaar hbo start mijn carrière in de jeugdhulpverlening. Samen met kinderen en hun ouders toewerken naar meer rust in het gezin. Rond mijn 30e, inmiddels moeder van twee dochters en een spiksplinternieuw avontuur als alleenstaande ouder, vervolgt mijn loopbaan bij de vrouwenhulpverlening.

In dit werkveld met de weerspiegeling van huiselijk geweld en co-dependency, word zelfreflectie in mij ietwat ruw wakker gekust. Het vormt en schaaft mij synchroon met de uitdaging om trouw te zijn aan mijn eigen waarneming en waarheid in de niet-doorsnee ontwikkeling van mijn oudste dochter. Haar diagnose op 7-jarige leeftijd; Autisme.

Zowel professioneel als persoonlijk start mijn zoektocht naar meer dan het reguliere veld ons kan bieden. Ik zie mijn oudste kind dat haar potentieel niet kwijt kan in deze wereld en mijn jongste die zich langzaam maar zeker terugtrekt in haar cocon. De frustratie en wanhoop hierover wordt mijn speerpunt naar mogelijkheden met als onverwacht resultaat; mijn eigen transformatie op vele lagen.

Vanaf 2014 begint een nieuw hoofdstuk als zelfstandig ondernemer. Feelingfeelings is geboren.

Systemische en energetisch werk voor ouders en zij die op zoek zijn naar verbinding met hun innerlijke kern.

Reading, individuele sessies & workshops geven mogelijkheden tot welzijn, persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsverhoging.

Bovenstaande relaas vormt momenteel de basis van een boek in wording. Als aftrap, de impact van de diagnose autisme van mijn oudste dochter. Het effect van trauma in de vrouwenlijn op mijn rol als dochter, vrouw, moeder en minnares.  Hoogte- en dieptepunten voeren je mee in kortere en langere verhalen. Herkenbaar voor vele in een soortgelijke positie.

Doel van Feelingfeelings is het bevorderen van de persoonlijke ontwikkeling en de ouder/kind relatie, zodat deze weer gevoed kan worden met licht, liefde en respect.Lianne Kortleve