Over mij

Lianne Kortleve gezinscoach en trainer

Ben jij een  bewust levende en (hoog) sensitieve vrouw, wil jij graag jezelf kunnen zijn en genieten van je leven, je kinderen, je relatie? Lees vooral verder!

Ik ben Lianne Kortleve en ik ken die verlangens maar al te goed! Vanaf 1993 tot 2013 heb ik gewerkt in de (vrouwen)hulpverlening. Door mijn verlangen naar diepgang in de begeleiding te kunnen brengen ben ik in 2014 met mijn eigen praktijk begonnen. Met bibberende benen maar vol goede moed startte ik dit project en voel me ondertussen als een vis in het water met het werk dat ik doe.

Het zonnetje scheen niet altijd zo lekker. Vanaf mijn dertigste heb ik mijn dochters alleen opgevoed. Ik ben werkelijk dol op mijn kinderen, maar heb ook veel tegenslag ervaren. Al rond het 4e jaar van mijn oudste dochter werd mij verteld dat zij wellicht autisme zou hebben. Ik ervoer dat moment alsof de grond onder mijn voeten verdween. We hebben vele hobbels gekend rondom haar ontwikkeling en school. Ze ging van de ene school naar de andere. Ze kreeg rond haar 8e jaar officieel de diagnose: “een vorm van autisme”. Dat doet een groot beroep op  iedereen in een gezin/familie en dus ook op mij. Toch geloofde ik in haar mogelijkheden en maakte me daar ook altijd hard voor. Mijn jongste dochter bleek zeer begaafd en een heel gevoelig kind. Ze voelde zich vaak anders dan anderen en miste dan de aansluiting met anderen. Zelf had ik regelmatig te maken met allerlei symptomen van vermoeidheid en ben minimaal drie keer langdurig thuis geweest door een burn-out in combinatie met andere klachten. Door uitdagingen in mijn persoonlijk leven en werk kende ik  momenten waar ik me soms helemaal vast voelde zitten en voelde ik me nogal alleen. Maar… ik ben een ook een doorzetter! Door verschillende trainingen leerde ik nieuwe keuzes maken en bracht ik mijn sensitieve & spirituele eigenschappen in verbinding met mijn krachtige aanleg.

De moeheid van ooit veranderde in plezier en vertrouwen in het leven. Door mijn hoog sensitieve eigenschappen kan ik nog steeds echt geraakt worden door ervaringen. Ik ga er alleen niet meer van onderuit. Ik weet hoe ik er mee om moet gaan en hoe ik goed voor mezelf moet zorgen. Ik geniet van mijn leven en van mijn dochters die ondertussen al weer bijna volwassen zijn.

Naast het feit dat ik me mateloos interesseer voor alles wat met relaties en innerlijke processen te maken heeft, hou ik ook ontzettend van kleur, natuur en een sfeervolle omgeving. De muren in mijn huis verf ik regelmatig in een kleur die op dat moment voor mij past. Boeken vind ik fantastisch en ik lees meestal drie of vier boeken tegelijk. Ik vind het heerlijk!

Wil jij ook meer plezier en verbinden met je sensitieve aard. Maak een vrijblijvende afspraak om te spreken over jouw wensen en verlangens . Download en passant  de grondings- en energiemeditatie om alvast te ervaren dat jij het écht in je hebt om je helemaal happy en relaxed te voelen.

Wat mensen zeggen over mij:

Bianca Hedra: “Lianne is een integer en liefdevol persoon. Zij is bekwaam in haar vak. Een begiftigde vrouw die heel snel contact legt. Zij is communicatief en zoekt de diepte op in het gesprek. Ze is ontzettend begaan met mensen, waardoor het contact vertrouwd aanvoelt! Na haar ontmoet te hebben, laat zij ongetwijfeld een positief/warme indruk bij je achter.”

Anne van Lier:”Ik heb Lianne leren kennen als een rustige, sensitieve vrouw. Positief, invoelend, met aandacht voor het hier en nu.

Annalise Smit: ”Lianne is lief, open, begripvol, medelevend en toch professioneel. Ze luistert heel goed en verstaat haar vak goed. Ze weet toelichting goed onder woorden te brengen en begeleid cliënten liefdevol en professioneel door de sessies heen. Ze is een echt mensenmens en ze is zichzelf.

Michelle McLeary” Lianne is een fijne vriendin en collega met wie ik eindeloos kan sparren en klankborden. Ze weet me in vele situaties een spiegel voor te houden en te laten zien wat er bij mij gezien mag worden. Ik bewonder haar als moeder die op een voor mij prachtige manier haar dochters begeleidt waarvan er een met autisme leeft en de ander hoog gevoelig is. Daarnaast hebben we een hoop lol samen en geniet ik van onze samenwerking .

Nicole Olsthoorn: “Hoe ik Lianne zie is als een hele rustige, bedachtzame en bewuste vrouw die het vermogen heeft om diep te graven in de energie van mensen. Lianne is hier zo goed in omdat ze dit in haar eigen leven ook beoefend en daarmee een expert is in haar vak”.

Anneke Zuijderwijk Lianne is voor mij de eerste persoon in mijn leven die met mij mee gevoeld heeft. Haar hoog gevoeligheid is heel waardevol geweest. Ze heeft met mij meegevoeld hoe pijnlijk alles geweest is in mijn leven en hoe waar. De leukste therapeut en de fijnste. Ze is lief en ze ziet wat ik in mijn innerlijk ervaar. Ik voel me veilig bij Lianne en geliefd. Ik vind Lianne geweldig! Ze is stimulerend, neemt de tijd voor anderen. Ik ben vol bewondering voor Lianne, want zij dient de mensheid. Ze zet haar tijd in om naar de ellende van mensen te luisteren en hen te helpen weer de positieve kant te leren zien.

Abstract kunstwerk Lianne Kortleve
Doel van Feelingfeelings is het bevorderen van de ouder/kind relatie, zodat deze weer gevoed kan worden met licht, liefde en respect.Lianne Kortleve