Ervaringen

Yvonne //

Ervaring van Yvonne:

“Op mijn 37e werd ik moeder van een dochter. Als ze anderhalf jaar oud is sterft haar vader. Dat was een moeilijke tijd. Hoe vertel je zo’n meisje dat papa weg is en nooit meer terug komt? Zo kwam ik al snel terecht in de hulpverlening.”Sascha //

Lianne is oprecht met je begaan.

“Je krijgt de tijd en ruimte die je nodig hebt. Lianne zal altijd jouw tempo volgen. In liefde weerspiegelt ze dat wat je nodig hebt om aan te kijken, voelt ze met je mee en doet ze alles binnen haar macht om jouw licht te laten schijnen.✨”

Tim //

Lianne is scherp en integer.

“Er zijn niet altijd woorden nodig om te communiceren. Dat is haar kracht. Lianne haalt je uit je comfortzone maar gaat niet over je grens. Ze helpt mij om steeds weer een mooiere versie van mijzelf te worden.”


a-book-tim-review


Denise //

Gesprekken als heel fijn ervaren.

“De gesprekken met Lianne heb ik als heel fijn ervaren. Zij voelt precies aan wat er nodig is. Gesprekken, ‘oefeningen’ of ‘healing’… Lianne voelt aan wat er nodig is en stemt hierop perfect af op mijn wensen en behoeften. Ik heb haar precieze, liefde en rust in de sessies als heel prettig ervaren. 💕 Ik heb leren voelen in mijn eigen lichaam en leef dichter bij mijzelf. Lianne heeft mij mijn krachten weer laten zien.”

Inge //

Mooie opstelling mogen beleven.

“Ik heb een mooie opstelling mogen beleven bij Lianne. Ik had een specifieke vraag over mijn vrouwenlijn. Lianne ging daar zeer respectvol mee om, in de energie met een aantal van mijn ‘voormoeders’ en in de begeleiding van mij. Het veld was zichtbaar en vooral voelbaar en kreeg een hele mooie afsluiting. Het bijzondere vond ik dat het effect vrijwel direct merkbaar was in het contact met mijn moeder en zus. Dankjewel Lianne.”
Jessica Bosman //

Lianne straalt rust en stabiliteit uit.

“Wat ik fijn vind aan haar sessies is dat ik geen doel hoef te hebben. We beginnen met hoe ik me voel. Wanneer ik een sessie bij haar doe, weet ik dat het niet uitmaakt hoe diep ik ga en/of niet weet waar ik me op wil richten. Zij kan het op dat moment dragen en meebewegen en volgen wat er is. Van daaruit komen we altijd op het punt uit wat dán belangrijk is voor mij. Heel wonderlijk en mooi hoe ze dat doet.”


Traject met Lynn //

Álles mag er zijn

“Wat me het meest is bijgebleven in de sessies met Lianne is dat álles er mag zijn. Onvoorwaardelijke liefde. Daarmee bedoel ik dat dat zo’n mooi voorbeeld was. Mezelf onvoorwaardelijk ontvangen. De sessies hebben me begrip en zelfacceptatie opgeleverd. Lynn.”
violin-leontine-recensie

Leontine H. //

Lianne is een warme, sensitieve vrouw.

“Ik ken Lianne als een warme, sensitieve vrouw. Op een liefdevolle manier weet zij je daar te brengen bij wat er gezien en afgerond moet worden. Invoelend, op de persoon afstemmend, met compassie en af en toe wat humor tussendoor. Zij weet de juiste snaar te raken. En waar het soms voor mijzelf nog niet helder is, weet ik de puzzelstukjes zichtbaar te maken en op de juiste plek te leggen, zodat de cirkel weer rond is. Bij Lianne weet je je gezien, gehoord en gevoeld.”

Systemische & energetische begeleiding / innerlijkproceswerk met Anneke //

De kers op de taart!

“Ik voelde me weggedaan en waardeloos, onbelangrijk. Via Maggie ben ik bij Lianne terecht gekomen. Door de sessies heb ik geleerd dat ik mezelf mag zijn. Dat ik mezelf niet meer eindeloos naar anderen hoef uit te leggen. Van kluizenaar ben ik een levend mens geworden. Ik heb me jarenlang terug getrokken.”
Systemische & energetische begeleiding met Christine //

Eindelijk iemand die het snapte!

“Er was veel onrust thuis, ik kon mijn kind niet goed bereiken. We wilden wel maar we snapten elkaar niet. Er was weinig harmonie. De woedeaanvallen die mijn kind had, wees ik af. Ik wilde dat het weg ging. Ik wist van tevoren dat ik met mezelf aan de slag zou gaan.


Innerlijk proceswerk met Nicole //

Het wordt helder hoe het zit!

“Als ik een uitzichtloos probleem ervaar dan ga ik naar Lianne omdat zij dat kan ontwarren. Zij kan ontzettend goed afstemmen op het gevoel van verwarring van een situatie en ruimte creëren waarmee het helder wordt hoe alles in elkaar steekt en wat je daarmee kan doen.
Innerlijk proceswerk met Carmen //

Dit ben ik!

“Het belangrijkste wat de begeleiding me heeft gebracht is dat ik nu mezelf durf te zijn met al mijn talenten, fouten en tekortkomingen. Ik durf mezelf nu neer te zetten, gewoon m’n ding te doen. Dit ben ik!”


Systemische begeleiding & innerlijk proceswerk met Annalise //

Ik voel mij veel beter!

Lianne geeft verlichtende en helende therapie waar je echt wat mee kan. Het werkt écht. Ik ben in mijn leven aan de slag gegaan met de resultaten van de sessies die ik heb gevolgd bij Lianne. Ze brachten mij verlichtende en liefdevolle gesprekken met mijn broers.
Systemische begeleiding met Anne //

In mijn kracht!

Lianne heeft mij geholpen een stap verder te zetten in het accepteren van mijn verleden en mede daardoor in mijn kracht te komen.


Ouderconsult met Paul // 

Blown out of my socks

Er waren zorgen rondom mijn dochter T. Ze handelde destructief en vertoonde wegloopgedrag. Alle klachten kreeg ik te horen via haar moeder. Zij en ik leven gescheiden van elkaar. Het contact was zodanig dat ik nauwelijks tot geen afspraken met mijn dochters kon maken. Ik had weinig contact met haar en haar zusje. Het was een hele oppervlakkige relatie. Ik zag haar en haar zus soms één uur in de week en soms ook maar één uur per twee of drie weken. Er is een tijd geweest dat ik haar tien maanden niet zag. Het gedrag van mijn dochter was een groot probleem.
Traject met Hester //

Migraine en loszittend plakband

In 2009 had onze zoon M voor het eerst een migraineaanval. Hij kon geen licht verdragen, moest braken en raakte zelfs buiten bewustzijn. Er volgden nog vele aanvallen en tussendoor had hij altijd ‘gewoon’ hoofdpijn. In 2011 kwamen we bij de neuroloog. De arts schreef de arts medicijnen voor om de migraines te voorkomen. De migraine bleef uit maar de ‘gewone’ hoofdpijn bleef.Ouderconsult met Bianca //

Gevoelens van mij als kind hebben ruimte nodig.

“Door de begeleiding ben ik erachter gekomen dat de oplossing voor het probleem niet zozeer bij mijn kind ligt, maar bij mijzelf. Ik ben weer in contact gekomen met gevoelens van mijzelf als kind, waar ik eerder niet naar durfde te kijken en had weggestopt.”