Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lezing: Een kopje thee met je ziel

31 maart 2016 @ 19:30 - 21:30

Leven vanuit je zielsverlangen

 

Sprekers
Lianne Kortleve www.liannekortleve.nlmail@liannekortleve.nl 06 – 41290262
Michelle McLeary www.michellemcleary.nl / info@michellemcleary.nl 06 – 30151763

Datum
31 maart 2016

Tijd
19.15 uur inloop / 19.30 start
21.15 uur / 21.30 einde

Adres
Yoena spiritueel centrum, Phoenixstraat 66, Delft

Bijdrage
€7,50 / €10,00

Inhoud

Wil jij ook leven in een tempo wat bij je past? En je leven indelen op een manier waar je blij van wordt? Dat je elke dag flow en ontspanning ervaart, in plaats van stress en weerstand? Dit is mogelijk, als je vanuit je intuïtie gaat leven en in contact komt met je levensdoel, zodat je je leven kunt gaan leven zoals het bedoeld is.

Lianne en Michelle hebben zelf ervaren wat het betekent om naar je intuïtie te luisteren. Allebei hebben ze vastgezeten in een leven waar ze erg ongelukkig van werden en door een aantal crisissen in hun leven hebben ze uiteindelijk hun leven 180 graden veranderd. Aan de hand van hun eigen ervaringen laten Lianne en Michelle zien wat het voor je leven betekent om het pad te maken van je hoofd naar je hart.

En ook wat het betekent om je leven zelf te creëren in plaats van te reageren op omstandigheden. Wat voor een rol negatieve overtuigingen en emoties hierin spelen en hoe je hiermee om kunt gaan om een leven te realiseren wat veel beter bij je past en waar je gelukkig(er) van wordt.

De volgende aspecten komen aan bod:

  • Je gezondheid
  • Je relatie(s)
  • Je werk
  • Je levensdoel
  • Het in contact komen met je intuïtie

De lezing is een introductie op de workshop die Lianne en Michelle in mei 2016 geven om mensen te leren om de controle los te (durven) laten en zich weer te laten leiden door hun intuïtie, de stem van de ziel.

Wil je leven vanuit flow en vreugde? Kom dan naar de lezing en drink samen met ons een kopje thee met je ziel!

Veel liefs,

Lianne & Michelle

Me & my Soul

 

Lianne Kortleve is opgeleid als jeugdhulpverlener. Ze heeft jarenlang in de jeugd- en vrouwenhulpverlening  gewerkt. Tevens heeft ze twee hoog sensitieve dochters waarbij de oudste bovendien een diagnose Autisme heeft. Van binnen uit weet ze hoe het is om deze fijnbesnaarde kinderen te mogen opvoeden. Door haar professionele en persoonlijke  ervaring te combineren heeft ze zich gespecialiseerd in begeleiding voor vrouwen die weer willen stralen, en voor ouders die rust, vertrouwen en blijdschap willen ervaren in de opvoeding met hun hoog sensitieve kind.

Michelle McLeary is opgeleid lifecoach, healer en trainer en werkt met volwassenen, kinderen en dieren, die last hebben van angsten, vastzitten in een depressie en/of fysieke symptomen en ziekten ervaren.

Samen hebben Michelle en Lianne een vorm van begeleiding ontwikkeld voor de ouders van kinderen en de kinderen zelf, die getroffen zijn door ziekte. Een intensieve en vruchtbare begeleiding waarbij zowel symptomen als patronen worden behandeld.

Gegevens

Datum:
31 maart 2016
Tijd:
19:30 - 21:30
Email | Telefoon 06 412 90 262 | Lianne Kortleve is bereikbaar op Ma - Di - Do - Vr van 9.00 tot 16.30

Meld u aan voor onze Inspiratiemail