Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Introductieavond Familie Opstellingen

27 november 2014 @ 19:30 - 22:00

€10,

Wat zijn Familie Opstellingen/ Systemisch Werk?

Een Familie Opstelling/Systemisch Werk laat zien hoe (on)bewuste patronen je leven beïnvloeden. Het is een methode die, zonder veel woorden, ons laat zien welke plek we in ons huidige gezin of onze familie van herkomst innemen. Opstellingen helpen om  verborgen of niet helemaal bewuste verbanden te zien. Het laat een weg zien hoe blokkades liefdevol en oordeelloos oplossen.

Wij zijn  allemaal onderdeel van een systeem. In elk systeem zitten verborgen familiepatronen. De onbewuste invloeden daarvan  kunnen  klachten en problemen veroorzaken in je dagelijks leven.

Hoe gaat het in zijn werk?

5393666221_c3929fdcf6_bNaar aanleiding van een vraag wordt enige informatie gegeven over de situatie zoals die wordt beleefd. De vragensteller kiest representanten uit het publiek en stelt de mensen intuïtief op. De representanten voelen zich daar als de echte familieleden ten opzichte van elkaar. Dit is een wonderlijk schouwspel waar geen duidelijke verklaring voor is. Op deze manier kunnen gevoelens, loyaliteiten en patronen in de familie van herkomst ontvouwen. Samen met de begeleider word waargenomen en compleet gemaakt wat er gemist of gescheiden was.

Deze avond is bedoeld als kennismaking met familieopstellingen. Als je al bekend met dit fenomeen ben je ook van harte welkom om deze avond mee te beleven, als toeschouwer, representant of vragensteller.

Na deze avond wordt er in samenwerking met stichting Klimkoord een reeks van drie avonden georganiseerd om te kijken naar  thema’s zoals AD(H)D/Autisme e.d. binnen een systeem.(data’s volgen later.)

 

Gegevens

Datum:
27 november 2014
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€10,
Evenement Categorie:

Organisator

Lianne Kortleve
Telefoon:
06 412 90 262
Email | Telefoon 06 412 90 262 | Lianne Kortleve is bereikbaar op Ma - Di - Do - Vr van 9.00 tot 16.30

Meld u aan voor onze Inspiratiemail