Waarom zou je je verbinden met je innerlijk kind?

Lianne Kortleve Innerlijk kind

Hoe maak je contact met een innerlijk kind en wat heb je er aan? Vraag jij je dat wel eens af? Hoe kom ik toch in verbinding en heeft dat eigenlijk wel nut? Kom en lees mee over één van de avonturen van mijn innerlijk kind. 

Het verlangen

De dag dat ik mijn wens uitsprak voor een kind, staat mij nog goed in mijn geheugen. We reden in de auto, mijn man en ik. Vanuit mijn verlangen stelde ik me voor dat er een klein kruimelmeisje in een autostoeltje zou zitten. Van het idee alleen al smolt ik helemaal weg. Deze mijmering deelde ik met mijn man. Eerlijk gezegd heb ik geen idee meer hoe hij reageerde. Wel weet ik dat ik me vol van liefde voor hem voelde en wilde dolgraag samen een kind met hem krijgen. Het vooruitzicht was vol van rozengeur en maneschijn… lees het hele artikel hier op Vrouw & Passie

 

Bronafbeelding: Bron

Deel dit bericht


Over de auteur

Lianne Kortleve

Facebook

Sinds 1993 werk ik in de (jeugd)hulpverlening. Ik heb veel ervaring in het werken met kinderen, jongeren en ouders op het gebied van zelfontplooiing en empowerment.