Burn-out; het beste dat je kan overkomen

Lianne Kortleve Bewustzijn

Ben jij iemand die graag voor anderen zorgt? Die zich druk maakt om het welzijn van anderen? Ben jij zo iemand die het belangrijk vindt dat iedereen het naar zijn zin heeft? En ben jij ook degene die heel vaak bekaf is aan het einde van de dag? Grote kans dat je dan op een gegeven moment opgebrand raakt. En eigenlijk is dat prima.

 

Hoe ik dat weet? Ik beschrijf hierboven mijzelf. En ik weet als geen ander hoe het is om oprecht voor de ander te voelen en het ook echt te menen en maar te blijven zorgen. Ook als er niemand om vraagt. En ik weet als geen ander hoe het is om heel vaak moe te zijn en toch door te gaan. Ook als er niemand om vraagt. … lees het hele artikel hier op Vrouw & Passie

 

Bronafbeelding: Bron

Deel dit bericht


Over de auteur

Lianne Kortleve

Facebook

Sinds 1993 werk ik in de (jeugd)hulpverlening. Ik heb veel ervaring in het werken met kinderen, jongeren en ouders op het gebied van zelfontplooiing en empowerment.